Search
Close this search box.

Gerucht: Animal Crossing krijgt eigen LEGO sets

Het ziet er naar uit dat Animal Crossing wordt vereeuwigd in LEGO blokjes. Althans als we Lego Lekker exabrickslegogo_ mogen geloven. Dit gerucht is de wereld in geholpen door de website Brickmerge. Deze website heeft een bot waardoor LEGO sets zodra ze zijn ontdekt worden geplaatst. En zo dus ook deze 5 sets. De sets zullen verschillen van 170 tot 535 stukjes met bijbehorende prijzen.

Dat Nintendo en LEGO meer samenwerkingen zullen uitbrengen is niet geheel ondenkbaar noch onverdienstelijk. Zo kwam er onder andere al een LEGO NES naar de markt, werd het vraagtekenblok van Super Mario 64 al verblokt en kon je je eigen Bowser bouwen. Naast deze losse sets kwamen Nintendo en LEGO natuurlijk ook met de intens populaire Super Mario Sets met als laatste iteratie Donkey Kong de expansion set.

In 2020 maakte Micro_Model_Maker een Nook’s Cranny ontwerp voor LEGOs Ideas campagne. Of dit ontwerp onderdeel is van het totstandkoming en ons dus een inkijkje geeft in wat we van de toekomstige set kunnen verwachten, is onbekend.

Als de geruchten waar zijn zullen we in mei 2024 aan de slag kunnen met LEGO Animal Crossing.

Meer nieuws

Scroll naar boven