Search
Close this search box.

Geen Games with Gold meer na augustus

Na tien jaar is het dan zover, er komt een einde aan de Xbox Live Gold abonnementen en dus ook aan de maandelijk Games with Gold. Dit natuurlijk niet zonder vervanging, Microsoft lanceert Game Pass Core 14 september.

Xbox Live Gold betekende online gamen én maandelijks gratis games die je hield zolang je het abonnement had. Dat is dus vanaf 14 september niet meer zo. In plaats daarvan komt Microsft met Game Pass Core. Wat betekent dit voor jou als Xbox Live Gold member? Zeer weinig.

 

Als bestaand lid wordt je abonnement automatisch overgezet naar Game Pass Core, ook de prijs blijft hetzelfde. Het grootste verschil is dat je niet meer maandelijks de mogelijkheid hebt om gratis games te downloaden. In plaats daarvan heb je toegang tot een gecureerde lijst van de Game Pass games.

 

Om het af te leren krijg je deze maand nog wel twee gratis games namelijk Blue Fire en Inertial Drift. Deze games zijn tot en met 31 augustus te downloaden. Uiteraard blijven deze, net als al je andere Games with Gold downloads, in jouw library staan zolang je het Game Pass Core abonnement hebt.

Meer nieuws

Scroll naar boven